Lahjakortit

Tilaa lahjakortti tällä lomakkeella. Voit valita, toimitammeko lahjakortin sinulle vai suoraan vastaanottajalle. Lähetämme parin päivän sisällä sähköpostitse maksuohjeet ja tilausvahvistuksen [katso myös Roskapostikansiosi]. Kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme lahjakortin postitse lomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen.

Jos haluat tilata useampia kortteja samanaikaisesti, ilmoita lomakkeella haluamasi kappalemäärä.

Lahjakortti kpl
kpl
kpl

kpl
kpl
Tilaajan/maksajan tiedot
Saajan tiedot Mikäli lähetetään suoraan saajalle, täytä myös nämä
Valinnainen teksti


Toimitusehdot

Lahjakortti on voimassa kahden vuoden ajan myöntämispäivästä. Lahjakortti käy Oulun Laskuvarjokerhon hyppykurssilla maksuvälineenä. Lahjakortilla on hintatakuu - ts. lahjakortti käy kahden vuoden ajan maksuvälineenä valitulle hyppykurssille riippumatta mahdollisista hintojen muutoksista.

Lahjakortilla on 14 päivän palautusoikeus lahjakortin vastaanottamisesta, mikäli lahjakorttia ei ole tuona aikana käytetty. Lahjakortilla ei ole tuon ajan jälkeen palautusoikeutta eikä lahjakorttia hyväksytä maksuvälineenä enää voimassaoloajan jälkeen. Lahjakortti ei ole henkilökohtainen, joten sen voi siirtää toiselle henkilölle. Kuitenkin mahdollinen lahjakorttiin liitetty alennus edellyttää sen, että hyppääjällä on oltava oikeus alennukseen.

Lahjakortin vastaanottajan on täytettävä Suomen Ilmailuliiton kelpoisuusvaatimukset (kohta 2.1) osallistuakseen hyppykurssille.